Blog ini merupakan lanjutan daripada blog terdahulu iaitu,thenthang.blogspot.com.Setelah berkecimpung dalam arena blog ini sejak Mei 2005,aku rasa untuk tahun 2009 ini aku perlu buat sesuatu.Akhirnya,dengan hasil bantuan rakan-rakan.Aku telah membeli domain .com aku sendiri.Dengan itu,terciptalah thenthang.com ini.

dsc01119

Mengenai aku sendiri, nama diberi oleh ibu bapakuĀ  adalah Mohd Ezzudden Bin Mohd Zulkifli.Dilahirkan di Hospital Besar Kuala Lumpur.Aku dilahirkan pada 21 April 1987.Seorang yang beragama Islam.Berasal dari Rawang,Selangor.Sekarang,aku menetap danĀ  belajar di Multimedia University kampus Cyberjaya.

Memulakan persekolahan di Sekolah Kebangsaan Rawang,seterusnya ke Sekolah Menengah Seri Garing dan akhirnya di Sekolah Menengah Teknik Gombak.

Untuk sebutan yang betul untuk “thenthang” adalah “dendang”.Nama ini aku dapat sewaktu di Sek.Men.Teknik Gombak.Walaupun tak semua rakan2 aku panggil aku dendang.Tapi untuk dunia blogging,aku rasa lebih sesuai dipanggil begitu.

Perjalanan aku sebagai “blogger” masih jauh,banyak lagi aku perlu belajar.Walaupun aku mula berblogging sejak tahun 2005.Tapi tak semua benda aku dah explore.

Terima kasih kepada yang dah datang ke blog aku ini.Sokongan korang aku amat-amat hargai.

Kalau korang nak contact aku,boleh email aku di mezzudden[at]thenthang.com